Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Derrick Rose και η πλάκα που του κάνει ο θεός

Το 2008 ο Derrick Rose ξεκίνησε την καριέρα του στο nba σαν το next Best thing στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, και η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε το 2011 όταν οι Chicago bulls έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στο nba πάνε με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για να πάρουν το πρωτάθλημα,φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της ανατολής χάνοντας 4-1 από τους heat

To 2012 πάνε στα playoff με στόχο το κάτι παραπάνω από πέρσι, εκεί o ηγέτης τους μετά από έναν τραυματισμό σοκ χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά και  ολόκληρη την επόμενη!
Μετά από 1.5 χρόνο,Νοέμβριος 2013 πια, επιστρέφει με σκοπό να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, αλλά και πάλι στέκεται άτυχος, άλλος ένας τραυματισμός, Ρήξη μηνίσκου, η διάγνωση, πάλι χειρουργείο, και πάλι ένα χρόνο έξω!

Φαίνεται πως ο θεός παίζει μαζί ένα από τα γνωστά του παιχνίδια...

Ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτή την στιγμή είναι στα πρόθυρα να σταματήσει το μπάσκετ. Ο Rose έχει να ανέβει ένα βουνό πια, μαζί  και η ομάδα του, που πρέπει να αποφασίσει αν θα στηρίξει το παίκτη η θα ψάξει για κάποιον άλλον σούπερ σταρ, ώστε να φέρει πίσω στην πόλη των ανέμων το πρωτάθλημα.
ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ Ο ROSE ΜΕΤΑ ΑΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου