Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Area 51 - Η περιοχή 51

Όλοι ξέρουν πως οι Αμερικάνοι έχουν πολλά μυστικά, ένα από αυτά είναι και η περιοχή 51. Τι κρύβουν εκεί; η Η περιοχή 51 βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα στις δυτικέςΗνωμένες Πολιτείες, 83 μίλια (133 χλμ.) βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας.
Η περιοχή είναι γνωστή και ως λίμνη Γκρούμ. Ενώ η περιοχή είναι γνωστή σε όλους, το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της εγκατάστασης είναι παντελώς άγνωστο!!!
Οι υποψίες είναι πολλές, οι περισσότερες εξ αυτών αναφέρονται σε κάποια μορφή εξωγήινης ζωής, σε διαστημόπλοια και τα λοιπά!


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ τα διαψεύδει όλα, αν και υπάρχουν επίσημα έγγραφα που αναφέρονται στην περιοχή ως περιοχή 51. Γιατί;

Προφανώς και αυτό δεν είναι κάτι που θα απαντηθεί εύκολα. Προφανώς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα μας ανοίξει τις πόρτες για να δούμε τι υπάρχει μέσα, αλλά μέσα σε έναν κόσμο που συνεχίζει να ψάχνει για κάποια άλλη μορφή ζωής ίσως δεν αργεί η ώρα που κάποιος θα κάνει το λάθος και θα αποκαλυφθεί κάποιο εξωγήινο πλάσμα ή μια τεράστια απάτη , ίσως κόβουν παράνομα χρήμα εκεί η φτιάχνουν ναρκωτικά, ποιος ξέρει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου