Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Παράξενοι νόμοι με λίγη δόση από....φρενοκομείο




 Τρέλα υπάρχει παντού, γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι νόμοι; Ίσως η λογική πλάνη να είναι σκόπιμη σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως και να έχει αν έχεις λίγο μυαλό καταλαβαίνεις την τρέλα που ''κουβαλάνε'' ή παρακάτω νόμοι....Ειδάλλως το μόνο λογικό που μένει να υποθέσεις είναι ότι κάτι περίεργο ήπιανε οι νομοθέτες....Λίγο κρασάκι, λίγο κάτι...κάτι δεν  πάει καλά....  Εμείς εδώ θα παραθέσουμε τους νόμοους και από κάτω θα βάλουμε και ένα σχόλιο. Όπου δεν έχει ειλικρινά θα καταλάβετε γιατί....







Στάση τρέλας, Ελλάδα: Το 2002 απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στα καταστήματα, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να "εξαφανίσει" τα λεγόμενα"φρουτάκια". Όσοι προέβαιναν σε καταπάτηση του νόμου και διατηρούσαν τα παιχνίδια στα καταστήματά τους, τιμωρούνταν με πρόστιμο που ανερχόταν στα 75 ευρώ. Το ανεκδοτάκι με το ''Μπαμπάς είναι σπίτι; με την απάντηση της ξανθιάς ''Ηelloοοοοw ο μπαμπάς είναι άνθρωπος!''  το ξέρετε;

Ρωσία: Είναι παράνομο να βουρτσίζεις τα δόντια σου δυο φορές την ημέρα.
 (Ιου....Αηδία)

 Ιρλανδία: Στο Κολέγιο Τρίνιτυ οι σπουδαστές μπορούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων να ζητήσουν να τους σερβιριστεί ένα ποτήρι κρασί, με προϋπόθεση να έχουν μαζί το ξίφος τους.( Μήπως θέλετε και το πούρο σας να το ανάψει καμιά ξανθιά  δίμετρη που να κάθεται στα τέσσερα λέω έγώ;)


Νορβηγία: Η πορνεία είναι παράνομη, αλλά το να είναι μια γυναίκα πόρνη είναι νόμιμο. Φυσικά γιατί η πόρνη δεν θα ταν πόρνη αν δεν υπήρχε πορνεία σωστά; Τι λογική πλάνη και ρητορική εδώ το τερματίσανε!




 ΓΑΛΛΙΑ, Le Lavandou, (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται σε κάποιον να
πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του.
 Γιατί φυσικά άμα είναι να πεθάνεις βρε αδερφέ κάνε το σωστά! Δεν τους νοιάζει άμα σε πατήσει νταλίκια από τα γενοφάσκια σου πρέπει να είσαι προνοητικός, τέλος!


 ΗΠΑ, California, San Diego (δημοτικός νόμος): ‘Oσοι αφήνουν
χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια τους μετά τη 2α Φεβρουαρίου
τιμωρούνται με πρόστιμο $100.
 Α Εδώ συμφωνώ παραείναι κιτς το στολίδι να φτάσει Πάσχα....

 ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος): ‘Oταν κάποιος χρησιμοποιεί ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα μπροστά του και να κοιτά την πόρτα.
Οκ, τι πίνετε και δεν μας δίνετε είπαμε;

 ΕΛΒΕΤΙΑ, (εθνικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το
καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00.
Να το δείξω στους γονείς μου χαααρά που θα κάνουν!


 ΑΓΓΛΙΑ, (εθνικός νόμος): Η επικόλληση γραμματοσήμων που φέρουν το βασιλιά ή τη βασίλισσα, με την ανάποδη, θεωρείται εσχάτη προδοσία.

ΑΓΓΛΙΑ, York, (δημοτικός νόμος): Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία
Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη.
Έμα άμα είναι να σκοτώσεις βρε αδερφέ κανε το σωστά....

 ΗΠΑ, Arkansas (πολιτειακός νόμος): Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα.

Ε βέβαια πως θα επουλώνονται οι πληγές για να την ξαναδείρεις;



Τρέεεελα κακή τρέλα....



Υρ: Oι δύο φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το κείμενο είναι για σατυρικούς λόγους και δεν΄έχουμε καννένα πνευματικό δικαίωμα πάνω σε αυτές. Aγαπάμε  Στάθη Ψάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: