Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στην ολυμπιακή επιτροπή πουλάνε τρέλα,ειναι βέβαιο.Χτες (12/2) δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα με τα 25 βασικά ολυμπιακά αγωνίσματα της Ολυμπιάδας του 2020!Όπως δήλωσαν μελοι της Ολυμπιακής επιτροπής η απόφαση δεν ειναι οριστική,αυτή θα παρθεί τον Σεπτεμβρίο στο Μπουένος Άιρες!
Η μεγαλύτερη τρέλα ειναι για τα αγωνίσματα(ο θεός να τα κάνει)που ειναι να μπουν στη θέση της πάλης!
Αυτά ειναι:Κουν φου, καράτε ,σοφτ μπολ ,μπέιζμπολ,αναρρίχηση, θαλάσσιο σκι σε σανίδα και το καλύτερο πατίνια!!Ενώ τα τελευταία χρόνια γίνεται συζήτηση μα μπει και το παγκρατιο σαν αγώνισμα,αφαιρείτε και η πάλη ένα κατεξοχήν ολυμπιακό αγώνισμα!
Προφανώς αυτό γίνεται για εμπορικούς λόγους!βέβαια σε μια πόλη σαν το Λονδίνο η πάλη είχε 7000 θεατές καθημερινά αλλα εδώ μιλάμε για τηλεόραση!
Αφού λοιπόν θέλουν οι υπεύθυνοι εμπορικότητα και θέαμα,προτείνω μερικά ακόμα αγωνίσματα:1) τάβλι πόρτες πλακοτο φεύγα 2)μπανάνα στην θάλασσα 3) ποδόσφαιρο αλανας με κανόνες αλανας 4) βελάκια 5) μπυρπονγκ 6) κρυφτό 7)WWE 8) ξύλο μεταξύ οπαδών 9) ξυλορακετες 10)sky diving 11) πλακοτο με κάρτες ποκεμον 12)κυνήγι 13) ρουκετοπολεμο(χιος) 14) μαραθώνιος σε διαδρόμους γυμναστηρίου(όλοι μαζί σε ένα γυμναστήριο να μην πιάνουμε και χώρο)
Αυτά ειναι κάποια από τα προτεινόμενα!
Κι ας ελπίσουμε να πάρει μια σοβαρή θέση η ελληνική πλευρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: