Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πώς θα ζεσταθούμε με τρέλα αυτό το χειμώνα

Αρχικά, να τονίσουμε ότι απαραίτο "αξεσουάρ"για τα παρακάτω είναι η καλή διάθεση γιατί ειδάλως ξεχάστε τα!"Φορέστε" τη λοιπόν και ξεκινάμε...Γκούχου γκούχου...
Ζεστές μπυτζαμούλες,φουτεράκια ζακετουλες δεν λέω καλά αλλα το καλύτερο:ΡΟΜΠΕΣ.ΜΑΚΡΙΕΣ μέχρι τον αστράγαλο είναι ιδανικές και ΤΕΛΕΙΕΣ αυτές που είναι απαλές και μοιάζουν με ατόφιο βαμβάκι.ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ:ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.ΝΑΙ ΛΑΙΚΗ.
Δεύτερο:ΚΑΛΤΣΟΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙ Η ΣΝΟΥΖΕΙΣ(SNOOSIES)AΠΛΑ ΑΠΑΙΚΤΟ.Μπορείτε να τα βρείτε παντού απο λαϊκή,jumbo,μέχρι πιο ακριβά μαγαζιά.
  Τρίτο:ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΦΛΙΣ.(fleece. Νομίζω γράφετε)Υπάρχει και στη λαική και στα jumbo καιπαντού και είναι πάμφθηνο.Ένα πάνω από το σεντόνι και κάτω απο το παπλωματάκι ή την πιο χοντρή κουβέρτα και τέλεια!ΔΟΚΟΜΑΣΜΕΝΟ!
Τέταρτο:ΣΕΞ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Μας φέρνει πιο κοντά,μας κρατάει ζωντανούς,κρατάει τη φλόγα της αγάπης αναμμένη και ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ!ΥΡ:ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!(Κοινώς θα.κρυώνει ο κωλαράκος σας!)
  Πέμπτο:Αλκόολ!Λίγο ρακάκι,λίγη τσικουδιά,λίγο λικεράκι ότι πρέπει(και πρίν το σεξ σούπερ!)Προσοχή!Λίγο έτσι;Μην γίνουμε και...ντίρλα!
  ΈΚΤΟΝ:Μαγείρεμα!Η θερμότητα απο την κουζίνα και το φαγητούλι θα ζεστάνει το κοκαλάκι μας ενώ,θα απολαύσουμε το ωραίο μας μαμ!
  Αν έχουμε σομπούλα ή μπορούμε να ανάψουμε air condition τότε είμαστε βασιλιάδες!Βάζουμε και κεράκια και μια χαρά έχουμε κάνει και ατμόσφαιρα.Ειδικά αν έχουνε στολίσει και δεντράκι!(Κοντεύουν Χριστούγεννα!)
  Άντε Καλό χειμώνα με τρελή καλή διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου